Informatii de contact referitoare la site-ul TimTim

telefon: 0727.859.777
e-mail: admin@timtim.ro
formular de contact

TimTim este un site atipic. Nu ofera servicii de închirieri masini, tractari auto, service, transporturi sau altele asemanatoare. TimTim doar prezinta aceste servicii si va ajuta sa alegeti.

iulius mall timisoara
Ne întâlnim si stam de vorba la o cafea. La Iulius Mall Timisoara...

Servicii publicitare în TimTim

Puteti beneficia de servicii publicitare de cea mai buna calitate într-un site care prezinta aproape toate serviciile cu si despre masini din Timisoara si imediata vecinatate. Astfel, aveti sansa de a va promova afacerea sau serviciul fara a avea un site în prima pagina Google. Va plasati reclama în TimTim.ro si obtineti un efect echivalent cu un site foarte bine optimizat SEO. Sau cu anunturile platite prin AdWords. Sau reclamele din retelele sociale.

O reclama sau o prezentare a firmei dvs în timTim este mai ieftina si îndraznim sa credem ca la fel de eficienta.

Pagini web de prezentare

Puteti avea o pagina (sau mai multe) care pot descrie serviciul dvs. Inserati imagini cu produse, preturi, detalii necesare.

Pagina web de prezentare a afacerii dvs poate face legatura cu site-ul dvs. Poate fi o pagina de introducere, un el de "landing page" spre informatiile esentiale din site-ul dvs.

Anunturi, spoturi publicitare...

Putem insera în site-ul TimTim anunturi sau imagini-spot care sa trezeasca interesul vizitatorilor. Acestea pot contine numere de telefon, adrese de e-mail sau pot fi legaturi spre site-ul dvs principal.